Pack de cartro

Sabies que a Sant Boi els comerços generen quasi el 40% del total de paper i cartró?

Els establiments comercials generen molts residus de paper i cartró, per això iniciem una campanya als principals eixos comercials de la ciutat, amb l’objectiu de donar un nou impuls a la recollida de cartró comercial.

Amb la col·laboració dels comerciants aconseguim importants beneficis.

  • Més material per ser recuperat, amb un estalvi del cost econòmic que té la gestió de residus per a la ciutat (menor cost de tractament del rebuig i majors ingressos per reciclatge).
  • Una millora ambiental, ja que aprofitem recursos i generem menys contaminació.
  • Un Sant Boi més net i endreçat, amb una millor imatge de la via pública i del vostre establiment.

Si tens un comerç situat a un eix comercial NO POTS FER SERVIR ELS CONTENIDORS DE CARRER PER DEIXAR EL CARTRÓ.  Si ho fas, estàs saturant els contenidors i impedeixes que els ciutadans els puguin utilitzar.

Què has de fer?

Diposita les caixes de cartró ben plegades, apilades i si cal lligades, al davant del teu establiment. No ho barregis amb altres materials, com plàstics o porexpan.

Quan ho passarem a recollir?

Et passarem a recollir el cartró comercial a la porta del teu establiment de dilluns a dissabte, excepte els dies festius. ATENCIÓ! Canvia  l’horari segons l’eix comercial on estigui situat el teu establiment:

  • Barri de Vinyets – Molí Vell  de 22.30 a 24 h.
  • Barri del Centre de​ 24 a 1.30 h.
  • Barri de Marianao d’​1.30 a 3 h.
  • Barri de ​ Ciutat Cooperativa – Molí Nou de 3 a 3.30 h​.

Quan tanquis, deixa el cartró ben plegat a la porta del teu establiment. Si tanques més tard, treu-lo abans de l’hora indicada com inici de la recollida. Recorda que els horaris són aproximats.

Si tens una FRUITERIA o VERDULERIA hi ha disponible un servei de recollida de caixes de fruites i verdures. Les has de treure a la porta del teu establiment abans de les 10 h del matí.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *